Om oss

VTS Ventilation AB grundades år 1990 och är ett entreprenad- och serviceföretag inom luftbehandling och underhåll.
Ett av få familjeföretag kvar i branschen med en platt organisation, vi är enkla att jobba med!

Vi är ett väletablerat ventilationsföretag verksamma inom Storstockholm.
Tack vare lång erfarenhet och stor samlad kompetens kan vi erbjuda allt inom luftbehandling.
Vi förstår målet med just ert projekt och vårt fokus är alltid trygghet, utförande, problemlösning och ett bra slutresultat!

Vi varken syns eller hörs

I de flesta yrken gäller det att kliva fram och märkas för att överleva men i vårt fall är det precis tvärtom.  Ett ventilationssystem är oftast en dold installation som ska vara så tyst som möjligt. Vi har mångårig erfarenhet av att få ventilationsanläggningar att smälta in i befintliga byggnationer,  både estetiskt och ljudmässigt.

Våra kunder i fokus

Vi jobbar med ett antal fastighetsägare, förvaltningsbolag och byggföretag.
VTS Ventilation AB lägger stor vikt och värdesätter bra relationer och långvariga samarbeten.
Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg i projektet och att vi tillsammans löser problem och hittar vägar framåt samt når ett tillfredställande slutresultat.

Våra tjänster riktar oss till:
– Fastighetsägare
– Förvaltningsbolag
– Bostadsrättsföreningar
– Byggentreprenörer

Vi jobbar inte direkt mot privatpersoner.

Noggrannhet framför allt

Regel nummer ett är att jobben ska göras rätt från början. Det kanske låter som en självklarhet men tyvärr ser verkligheten ofta annorlunda ut. Många fel och brister kan enkelt undvikas genom att aldrig kompromissa när det kommer till noggrannhet.

Ett väl fungerande ventilationssystem ska kunna vara aktivt dygnet runt, alla dagar på året. Eventuella driftstopp måste bli så kortvariga som möjligt och för att vi ska kunna åstadkomma detta är vi alltid redo att rycka ut. Dessutom arbetar vi med alla fabrikat på marknaden, vilket också ger oss försprång när vi står inför akuta problem.

Avtal gör det lättare att andas

Det är ingen hemlighet att frisk luft är bra för våra lungor. Men vi har också lärt oss att det kan kännas lite trögt att andas när man funderar på om ventilationssystemet verkligen får den löpande service som krävs.

För att du ska kunna slappna av och ägna dig åt annat hjälper vi dig att ta fram ett serviceavtal anpassat för din anläggning.  Då kan du vara säker på att ventilationssystemet får rätt underhåll i rätt tid.

Vi törs lova att du bara behöver ETT samtal med oss för att få allt att börja fungera.

Vi är experter på att greppa vad ditt projekt går ut på.